Ready to transform your workplace? Contact us today to learn more about our Bye Bye Stress and Conscious Leadership programs and create a harmonious, productive, and mindful work environment. contact us: 0031644558981

Business-yoga is niet echt nieuw, maar ineens wel helemaal hip&happening.
Een soort Lifehack, zeg maar. Veel yoga-teachers hebben dan ook ‘business-yoga’ op hun site staan. Ik weet niet zo goed wat ik me daarbij moet voorstellen. Maar ik weet wel wat onze ‘Vergadering met Jezelf’ doet. Wat wij doen, en wat het voor jou kan doen.
☑️We doen 3×3 oefeningen
☑️3 minuten per oefening
☑️Uit de Kundalini-yoga traditie
☑️Gaat niet over mooie lenige houdingen
☑️Maar over het managen van je energie.
☑️Om precies te zijn: je creatieve levensenergie.
☑️Die hebben we allemaal, het is alleen de kunst om erbij te komen – en het te laten stromen.
Onze business-yoga ‘Vergader met Jezelf’ is misschien een béétje vreemd, maar als je even doorbijt, dan wil je niet anders meer. Verras jezelf en ga eens buiten je comfortzone. Daar valt sowieso veel meer te beleven. En heeeeey, als je er ook nog eens fit, vitaal, ontspannen en vol focus van wordt… Dan is er toch geen reden om het NIET te proberen?
Verbaas jezelf. Doe een keer mee met een kennismakingsworkshop. Zolang het team oefent, kun je aanhaken, elke woensdag om 20.00 in Zoom. Duurt drie kwartier. Je leert de basis principes van de businessyoga, gewoon zittend in een rechte stoel. Hatsa! En pssssssst, pm me voor de zoom-link!
Laat het stromen!
??