Ready to transform your workplace? Contact us today to learn more about our Bye Bye Stress and Conscious Leadership programs and create a harmonious, productive, and mindful work environment. contact us: 0031644558981

Ik ben best wel trots op het team van Vergader met Jezelf. Understatement. Ik ben zo trots als een aap.
Hoe het begon: lang geleden was er een idee. Het plan kwam van Sat Kirtan, de frêle yogini, herkenbaar aan tulband en brede smile. ?
Na jaren gewerkt te hebben bij een grote financiële instelling, viel ze uit wegens ernstige RSI klachten. Dat moet anders, dacht ze. Stortte zich in de yoga en ontdekte de kracht van korte sets van de Kundalini yoga. Ze probeerde het uit op kantoor, doopte ze tot NineMinMax ® methode en daar was het prille begin van de business yoga. Haar missie was en is om dit toegankelijk te maken voor de hele wereld.
Het duurde nog jaren voordat het zaadje een plantje zou worden.
Inmiddels is er een team ‘Vergader met Jezelf’.
 Werken allemaal op dezelfde plek? Nee.
 Wonen we bij elkaar in de buurt? Zeker niet.
 Kennen we elkaar überhaupt? Amper.
 Werken we als een dolle samen? Zeker!
HOE DAN?
Naast het feit dat we allemaal een baan, een vak of werk hebben, zijn we ook allemaal yogi’s. We werken samen in Zoom, daar is niks bijzonders aan, want sinds Covid-19 doet de hele wereld dat. Maar voordat we beginnen met een meeting, mediteren we samen. We doen een snelle NineMinMax ® Daarna zijn we zo goed ingetuned en op elkaar afgestemd, dat we dat kwartiertje met glans inhalen. En dat is wel bijzonder.
We werken intuïtief, op basis van ieders specifieke kwaliteiten. We groeien organisch. Het plantje krijgt water, zonlicht en zuurstof. Het wordt een hele mooie grote plant. Ik kan niet wachten tot-ie bloeit! ????