Ready to transform your workplace? Contact us today to learn more about our Bye Bye Stress and Conscious Leadership programs and create a harmonious, productive, and mindful work environment. contact us: 0031644558981

Teresa is een ervaren secretaresse, een bevlogen yoga beoefenaar en passievolle danseres. Zij is een gedegen werker, die ook spontaan in dans en zang kan uitbarsten.
Teresa: “Ik ben trots op mijn carrière, en dat ik mijn potentieel heb weten te ontwikkelen in avond- en weekend studies. Ik heb ook gewerkt in de supermarkt, op de boerenmarkt, in de drogisterij en ben van alle markten thuis. Dit alles in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.
VERBINDEND EN DIENSTVERLENEND
Ik zie mijzelf als verbinder van mensen; het aanbieden van secretariële diensten, yogales of dansles maakt dat groepen mensen zich in die situatie senang voelen, alleen al door de goede voorbereiding. Dat is de basis waarop de groep zich ontwikkelt en tot bloei komt.
Ik heb de laatste circa 30 jaar van mijn secretaresse carrière deel uit mogen maken van een internationale gemeenschap bij de Universiteit Twente, waar veel aandacht is voor diversiteit en inclusiviteit.
YOGA EN DANS
Ik sta op om yoga te beoefenen en te dansen. Goed voor mezelf zorgen, en steeds beter voor mezelf zorgen is in onze maatschappij van het allergrootste belang. De inzichten die ik vergaar en lessen die ik leer, dag na dag, zet ik graag in voor individuen, het bedrijfsleven en voor organisaties.
Naast mijn reguliere lessen maak ik graag deel uit van het Vergader met Jezelf dreamteam. Als geen ander weet ik wat het is om de stress achter me te laten door tijd te maken en mezelf op de agenda te zetten, structureel, dag in dag uit, en het allerbeste uit mezelf te halen en met plezier het leven te leven met alle ups en downs.”