Ready to transform your workplace? Contact us today to learn more about our Bye Bye Stress and Conscious Leadership programs and create a harmonious, productive, and mindful work environment. contact us: 0031644558981

Isabelle heeft een European Master in Food Studies van de Wageningen Universiteit en heeft 4 jaar lang als onderzoeker gewerkt op de universiteit.
“Een paar jaar terug had ik mijn leven heel anders voorgesteld. Full time werken? Geen twijfel. Ieder jaar een hele verre reis maken? Tuurlijk! Hoe meer, hoe beter. Uiteindelijk bracht het me weinig vervulling. Gelukkig ontdekte in yoga, waardoor ik de stroom van vreugde in mezelf kon aanboren in plaats van het najagen van kort plezier.”
HET ROER OM
Vijf jaar geleden vond ze niet alleen rust en ontspanning in Kundalini yoga, maar besloot zelfs na haar yoga teacher training het roer volledig om te gooien en zich te richten op het ondernemerschap. Ze werkt in office management voor een organisatie die zich richt op verduurzaming van de industrie en is Vergader met jezelf trainer.
“Ik heb bewust ervoor gekozen om parttime te werken, zodat ik de rest van de tijd mijn creatieve geest de vrije loop kan laten gaan. En daar vloeien de beste ideeën uit voort.
Het is heerlijk om uitgebreid de tijd te nemen om naar de markt te gaan en te koken. Overige passies zijn mode en interieur design. Ik word erg geïnspireerd door lifestyle vlogs en Pinterest. Verder ben ik minstens een keer per week in de bioscoop te vinden.
Ik kom uit Wageningen. Een stad niet veel groter dan een dorp. Wat ik waardevol vind is dat het hier lekker rustig is. Je word echt gedwongen jezelf te vermaken, want er gebeurt niet zoveel. Ze zijn hier trouwens heel erg betrokken met het milieu.
Tegen mijn mede-millenials zou ik willen zeggen: laat helemaal los wie je denkt te moeten zijn en sta open voor wat er op je af komt. Dan zul je genoeg tijd hebben om je leven in te richten zoals jij wilt. Op een relaxte manier.”
Isabelle maakt deel uit van het Vergader met Jezelf team.