Ready to transform your workplace? Contact us today to learn more about our Bye Bye Stress and Conscious Leadership programs and create a harmonious, productive, and mindful work environment. contact us: 0031644558981

Covid 19 heeft ons laten zien dat gezondheid niet te koop is, maar wel het belangrijkste is dat we hebben. De hoogste tijd dus om beter voor onszelf te zorgen.
Hoe doe je dat, goed voor jezelf zorgen? Simpel, door tijd te maken en jezelf op de agenda te zetten. Wij noemen dat een Vergadering met Jezelf.
Een Vergadering met Jezelf is het meest krachtig in teamverband, maar kan ook individueel gedaan worden. Het is een moment van bezinning EN beweging, en verloopt volgens een vaste agenda en een methodiek: de NineMinMax ® methode. Dat is een heel krachtige serie van 3×3 oefeningen, die werken op een bepaald thema, bijvoorbeeld stressmanagement.
Je doet de oefeningen in de kleding die je aan hebt, gewoon rechtop zittend op een stoel. De nadruk ligt op ademen, bewegen en spierspanning. Na de inspanning volgt een korte ontspanning, waarna je als nieuw bent. ???