Ready to transform your workplace? Contact us today to learn more about our Bye Bye Stress and Conscious Leadership programs and create a harmonious, productive, and mindful work environment. contact us: 0031644558981

Jan Hidde is geboren in Sneek en op zijn 16e verhuisd naar het Gelderse Twello. Zijn ouders openden een winkel en Jan Hidde voorzag een carrière in de detailhandel. Maar het liep anders. Hij werd huisman, deed woonbegeleiding in de gehandicaptenzorg en werkt de laatste jaren in de horeca om zijn grote passie te kunnen uitoefenen: koken! Hij heeft en restaurant in Spanje gehad en werkt nu als kok op kasteel de Berckt in Baarlo. Hij heeft een brede interesse en dito ervaring.
“Als je al 30 jaar met iemand samen bent die met yoga bezig is, ontkom je er niet aan om af en toe eens een lesje mee te pakken. Toch heeft het bij mij lang geduurd voor dat ik wekelijks aan de (Kundalini) yoga ging. Acht jaar geleden woonden we in Spanje. Mijn vrouw Linda gaf drie keer per week les op het strand.
Ik ging mee om de yoga matjes te dragen. En ja, als je er toch bent, kan je net zo goed mee doen.
Omdat ik lange dagen maakte in ons restaurant en vrij lang ben, had ik vaak last van mijn rug. Ik vond de oefeningen erg fijn en ik merkte dat mijn rug ook soepeler werd. Maar de klanken (mantras) die er werden gebruikt, dat vond ik maar niks. Ik vroeg Linda regelmatig om die over te slaan. Dat deed ze niet, en gelukkig maar, want na een tijd heb ik de schroom van mij afgegooid en ben ik mee gaan chanten. En vanaf dat moment heb ik ervaren wat die gezamenlijke technieken met je doen. Ik heb mezelf door deze yoga beter leren kennen. Heb meer naar mijn lichaam leren te luisteren zodat ik nu fysiek en mentaal mijn grenzen eerder kan aangeven. Dat maakt mij sterker, communicatiever en het geeft zelfvertrouwen.
Terug in Nederland ben ik in contact gekomen met de NineMinMax® methode die ontwikkeld is vanuit de Kundalini yoga.
Ik weet niet zo heel veel van yoga, maar ik heb zelf ervaren wat deze krachtige technieken doen en heb heel veel vertrouwen in de werking ervan. Ik wil niets liever dan deze delen, met zoveel mogelijk mensen. Daardoor ben ik de trainers opleiding gaan volgen en maak ik nu deel uit van het ‘Vergader met jezelf’ team.
Wat wij met Vergader met Jezelf neerzetten is mij op het lijf geschreven. Je kan het altijd en overal doen, het is kort krachtig en het werkt als een tierelier.” ?