Ready to transform your workplace? Contact us today to learn more about our Bye Bye Stress and Conscious Leadership programs and create a harmonious, productive, and mindful work environment. contact us: 0031644558981

Ik sprak van ‘t wknd over de Blue Print Analyse met een collega yogadocent die werkzaam is binnen het HR domein.

Je Blue Print is je persoonlijke gebruiksaanwijzing.

Ik vroeg haar waar zij dacht dat deze analyse een toegevoegde waarde had en zij vertelde me dat het interessant is voor de volgende domeinen:

– Vooral individuele coaching in het kader van persoonlijke ontwikkeling maar ook in het kader van career coaching voor mensen die al in een bedrijf zitten. Ook loopbaan begeleiding maar dan misschien meer voor mensen die jammer genoeg op zoek moeten naar een nieuwe job (outplacement) kan het helpen om richting te geven.

– Daarnaast is het ook eventueel nuttig ihk van team begeleiding. Het vormen van nieuwe teams en het zoeken en begrijpen van elkaars sterktes in een team en hoe elkaar ondersteunen daarin om tot het beste team resultaat te komen. Maar ook eventueel bij disfunctionele teams.

– Het heeft ook zijn waarde bij bv conflict management tussen individuen of departementen in een bedrijf.

– Overall in het zoeken naar een persoonlijke purpose of een team purpose.

Ben jij werkzaam op een van deze domeinen en wil je op een andere manier kijken naar je medewerkers, neem dan contact met me op.

#duurzaaminzetbaar #vergadermetjezelf #blueprint #hr